Hayal meyal bir cafe burası... Taş duvarları, küçük ahşap pencereleri, kahverengi ahşap masa ve sandalyeleriyle... Pencere önünde; kırmızı, pembe ve beyaz sardunya çiçekleri ile fesleğen saksıları... Ardında orman manzarası, çam kokulu yemyeşil bir orman... Farklı lezzetler ve hayata dair herşey var mönüde... Çam ağaçlarının kokusu, içeride nefis yemek kokularıyla karışıp sohbetimize eşlik edecek Cafe Sardunya'da... Hoşgeldiniz :)

28 Ocak 2007

mimlenmişim :)


Sevgili arkadaşlarım Güliz ve Pınar beni mimlemiş... Küçük bir araştırmadan sonra mimlenmenin ;mimlenen kişinin bilinmeyen ,farklı yönleriyle biraz kendinden söz etmesi anlamına geldiğini öğrendim :) Mimlendik bir kere...yapacak birşey yok ,şimdi biraz benden söz ediceeem ;

Kendime ayırdığım zamanlarımda mutfak dışındaki hobilerimden söz etmek istiyorum biraz...

Resim yapıyorum ,karakalem ve yağlıboya çalışıyorum. Bu konuda özel bir eğitim almadım ,ancak kendi araştırmalarım ve genetik kabiliyetimle çok keyif alarak çalıştığımı ,ayrıca eserlerimin beğenildiğini söyleyebilirim...Öğrencilik hayatımda katılmış olduğum resim yarışmalarından almış olduğum derecelerim var :)

Ekonomi okudum...Ancak meslek hayatım otomotiv sektöründe geçti. Otomobiller uzmanlık alanım. Sektördeki gelişmeleri sürekli takip ediyorum... Ayrıca otomobil kullanmaktan da çok keyif alıyorum ve bu konuda kendime oldukça güvendiğimi söyleyebilirim.

Astrolojiyle ilgileniyorum... Bu alanda okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Son zamanlarda yıldız haritası yorumu üzerinde çalışıyorum. Oğlak burcuyum ,yükselen burcum aslan... Özelliklerini taşıyorum. Soğuk ve mesafeli görüntümün altında samimi ,sıcakkanlı ,konuşkan biriyim...Mantık hayatıma yön veren unsur. Derinlerde duygusal hatta romantik bir yönüm olduğunu söyleyebilirim. Güven duygusu benim için çok önemli...Enerjik ,tezcanlı ,neşeli ,sabırlı ve kararlıyım... Olaylar ve kişileri fazla ciddiye alarak oldukça ince düşünmem zaman zaman beni üzdüğü için biraz daha geniş mizaçlı biri olabilmeyi isterdim.


En sevdiklerim ;mevsimlerden ilkbahar ,renklerden siyah ve yeşil ,yemeklerden zeytinyağlı yaprak sarması ,çiçeklerden papatya ,takılardan küpe ,enstrümanlardan keman..........

Yemek bloğu olan biri olarak değinmek istediğim bir diğer yönümse ,kilo problemim olmaması :) Oldukça ideal sayılabilecek bir fiziğe sahibim... Hazırladığım her yiyeceği rahatlıkla yiyebiliyorum...Bunu ;sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı olarak benimsemeye borçlu olduğumu söyleyebilirim. Bilinçli beslenmenin önemine inanıyorum. Diyet yapmıyorum :)

Bendeeee...uygun görürlerse ;

http://gulenayinsofrasi.blogspot.com/
http://soframiz.com/
http://nanevelimon.blogspot.com/ bloglarından Gülenay ,Hale ve Münevver'i mimliyorum :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Nilayy inanmiycaksin seni mimlemek icin sayfana geldim.Geldimki sayfanin adini copy paste yapayim diye:))ay ne goreyim sende mimlenmis birde beni mimlemissin.:)benim yazi hazir sira seni mimlenecek olan degilde, mimlemis olan kismine eklemekte:)ehh nasipte her halukarda sayfamda adin gececkmis:))altta olacagina ustte olsn ..varsin olsun:))

Bu arada guzelim kendini cok poragramli bir sekilde anlatmissin.Ne diyeyim bu benim tanidigim Nilay iste:)

Adsız dedi ki...

canım seni iki kere mimlemişiz ama kendini çok güzel anlatmışsın iyiki seni tanımışım tatlım benim

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Nilay:)
sevenin çok baksana iki kere mimleniyorsun..
Ben senin yorumlarını çok seviyordum, çünkü kendini ifade eden cümlelerin çok güzel. Senden başka mimleyecek kişi gelmezdi aklıma..
Ne güzel yemek blogu oluştururken yediklerimize dikkat ediyoruz. Sağlıklı beslenmek çok önemli. Herkes de bu bilinç yaygınlaşır umarım.
sevgiler

nilay dedi ki...

Güliz'cim :)
çok içtensin...iyi ki bende seni tanımışım

nilay dedi ki...

Pınar'cım ;
benimde aklıma ilk gelenlerden oldun mimlemek için :) sen artık daha besleyici daha protein vitamin içeren bir beslenme biçimi uygularsın...iki kişilik yemen lazım canım ,değil mi ;))