Hayal meyal bir cafe burası... Taş duvarları, küçük ahşap pencereleri, kahverengi ahşap masa ve sandalyeleriyle... Pencere önünde; kırmızı, pembe ve beyaz sardunya çiçekleri ile fesleğen saksıları... Ardında orman manzarası, çam kokulu yemyeşil bir orman... Farklı lezzetler ve hayata dair herşey var mönüde... Çam ağaçlarının kokusu, içeride nefis yemek kokularıyla karışıp sohbetimize eşlik edecek Cafe Sardunya'da... Hoşgeldiniz :)

28 Ocak 2007

HEDİYELİK KURABİYELER


Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim bir arkadaşım için hediye kurabiyeler hazırladım...Aynı gün çeşit çeşit ,nefisss kurabiyeler pişirdim. Sonra şık bir kutuya doldurdum kurabiyeleri... Sahibine ulaştırmadan önce de fotoğrafladım tabiiii... Önümüzdeki günlerde tek tek tariflerini vericeeem :)
Kutunun içinde neler mi var ; meyveli biscotti ,damalı kurabiye ,limonlu baton kurabiye ,glazürlü - çikolatalı ve zencefilli cici kurabiyeler ve desenli bisküviler.

Kurabiye şenliği başlıyorrr :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Kutuda kurabiyelerde enfes.Kizim vaktin cok galiba senin anlasilan:)sirf dama kurabiye bile ugrastirior insani.Tabrik ederim arkaasim.Hamarat kizin hali baska oluyor ne diyeyim.Tu tuutu masallah...Ha bu arada ne sanli arkadaslarin varmis ya...Kutular falan...

nilay dedi ki...

Gülenay'cım ;
bekarlık sultanlık işte :))vakit sorun değil yani...Teşekkür ederim canıım ,hamaratımdır birasss... Özel sipariş buuuuu :))